Scandinavian Brunch Roll

Scandinavian Brunch Roll

3.7 3 évaluations
Prép. 35min
Total 4h 10min
8 portions

Ingrédients

The Viking Roll
  • black sesame seeds
    100 g
  • strong white bread flour plus extra for dusting
    220 g
  • water
    100 g
  • fresh yeast
    10 g
    5 g dried yeast
  • milk
    50 g
  • caster sugar
    15 g
  • egg
    1
  • frozen squid ink
    1 tsp
  • unsalted butter
    40 g
  • salt
    1 pinch
  • porridge oats
    70 g
    70 g sesame seeds
Burger Fillings
  • whipping cream
    100 g
  • cream cheese (eg. Philadelphia)
    100 g
  • lemon juice
    30 g
  • fresh chives finely chopped
    2 Tbsp
  • salt or to taste
    2 pinches
  • Sichuan pepper or to taste
    2 pinches
  • fresh dill
    3 sprigs
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    3 sprigs
  • fresh basil leaves
    5
  • fresh coriander leaves only
    1 sprig
  • rocket salad
    10 g
  • olive oil
    15 g
  • smoked salmon cut in strips
    6 slices
  • smoked haddock fillet cut in strips
    6 slices

Infos nut. par 1 portion

Calories 389.1 kcal / 1626.5 kJ
Protides 14.3 g
Lipides 23.6 g
Glucides 29.9 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...