Appareils et accessoires
Brioche buns with cheese
Prép. 20min
Total 2h 30min
14 piece
Ingrédients
Brioche buns
-
full cream milk220 g
-
fresh yeast or 3 tsp dried instant yeast40 g
-
white sugar100 g
-
plain flour plus extra for dusting500 g
-
salted butter softened80 g
-
egg1
-
egg yolk (reserve egg white for filling)1
-
sea salt½ tsp
Cheese filling
-
egg1
-
white sugar80 g
-
vanilla sugar1 tsp
-
fresh ricotta cheese well-drained, or quark500 g
-
sour cream100 g
-
egg white lightly beaten1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
184.5 mg
Protides
9.3 g
Calories
1314.9 kJ /
313.1 kcal
Lipides
12.3 g
Fibre
1.4 g
Graisses saturées
7.4 g
Glucides
41.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Polish cuisine: Desserts
6 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Peppermint chocolate brownie cheesecake
1h 5min
Poppy seed strudel
3h 15min
Wholemeal Easter bread with eggs and smoked trout fillets
2h
Choux pastry
1h
Lemongrass Lychee Splash
3h 20min
Chocolate truffle cake
2h 15min
Tiropita (Greek cheese pie)
1h 10min
Iraqi cheese pies (Cheese chureck)
1h 40min
Banoffee arctic roll
28h 40min
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3h 10min
Ricotta and pistachio cheesecake
10min
Blueberry brioche buns
1h 50min