Appareils et accessoires
Baked masala fish (MEATER+®)
Prép. 15min
Total 1h 15min
4 portions
Ingrédients
-
whole fish, gutted, cleaned (approx. 400 g each), with scales removed (see Tips)2
-
lime cut into halves1
-
cumin seeds2 tsp
-
black peppercorns½ tsp
-
dried chillies whole5
-
brown onion cut into quarters½
-
ginger paste (see Tips)1 tbsp
-
garlic paste (see Tips)2 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
canola oil30 g
-
fresh curry leaves fried, for garnishing
-
red onion sliced, for garnishing
-
sea salt flakes for garnishing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1218 mg
Protides
40.4 g
Calories
1249.8 kJ /
297.5 kcal
Lipides
13 g
Fibre
2.7 g
Graisses saturées
3.3 g
Glucides
3.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
MEATER+®
15 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Dried Chilli Chicken with Potato
30min
Stir Fried French Beans
15min
Yellow duck curry (Adam D'Sylva)
26h 25min
Minced Meat
35min
Curry lamb soup (TM5)
5h 10min
Xi hu niu rou geng (beef broth)
40min
Fish soup
40min
Baked masala fish
1h 15min
Soji balls (Semolina balls)
1h 40min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Pad kra pow
45min
Cape Malay Chicken Curry
1h