Stir-fry Chayote

Stir-fry Chayote

4.8 4 évaluations
Prép. 10min
Total 25min
4 portions

Ingrédients

  • shallots
    40 g
  • garlic cloves
    20 g
  • chayote peeled, thickest part of the core removed, cut in quarters that fit through feeder tube
    500 g
  • carrots peeled, cut in pieces that fit through feeder tube
    150 g
  • red curly chillies cut in diagonal slices
    20 g
  • galangal bruised
    2 cm
  • fresh bay leaves
    2
  • dried shrimp soaked to soften
    25 g
  • cooking oil
    20 g
  • salt
    1 tsp
  • chicken stock powder homemade or store-bought
    1 tsp
  • sugar
    1 tsp
  • ground white pepper
    ¼ tsp

Infos nut. par 1 portion

Calories 122 kcal / 511 kJ
Protides 6 g
Lipides 6 g
Glucides 15 g
Fibre 4 g
Graisses saturées 1 g
Sodium 821 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...