Versions compatibles
Kırmızı Biber Soslu Tavuk Sarma ( vakumda pişirme)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Dolgu
-
10 - 15
g tarhun, taze, sadece yaprakları, damak tadına göre
ou frenk soğanı, parçalara bölünmüş (4 cm) - 80 g enginar kalbi, konserve, süzdürülmüş
- 100 g ricotta peyniri, taze
- 20 g limon suyu
- ½ tk tuz
- ½ tk karabiber
Tavuk Sarma ve Kırmızı Biber Sosu
- 4 tavuk göğsü, derisiz, kemiksiz (her biri yaklaşık 180 g), kalınlığı yaklaşık 1 cm olacak şekilde inceltilmiş (dövülmüş), bk. öneriler
- 1400 - 1500 g su (yaklaşık), torbaların tamamen suyla kaplandığından emin olun (bk. öneriler)
- 30 g limon suyu (bk. öneriler)
- 2 kırmızı biber, ikiye bölünmüş ve çekirdekleri çıkarılmış
- 4 diş sarımsak, kabukları soyulmamış
- 40 g zeytinyağı
- ¼ tk deniz tuzu
- 1 tutam karabiber
- Infos nut.
- par 1 porsiyon
- Calories
- 1316.8 kJ / 314.8 kcal
- Protides
- 39 g
- Glucides
- 2.5 g
- Lipides
- 15.5 g
- Graisses saturées
- 3.3 g
- Fibre
- 2.7 g
- Sodium
- 140.8 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1 Std. 20 Min
Ton Balıklı Sebze Noodle
Pas d’évaluation
Kişnişli Karidesli Omlet
35min
Ballı, Soya Soslu, Hardallı Marinasyon
5min
Sonomono (Japon Salatalık Salatası)
Pas d’évaluation
Erik Clafoutis
Pas d’évaluation
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Pas d’évaluation
Sebzeli Galette
1h 30min
Limon ve Bal Soslu Meyve Tabağı
Pas d’évaluation
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Pas d’évaluation
Mayonez ve Hardallı Yumurtalar
Pas d’évaluation
Kırmızı Biberli ve Elmalı Dip
35min