Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney) Metric
TM6

Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney) Metric

( Pas d’évaluation )

Ingrédients

Cashew Cream

  • 300 g cashew nuts
  • ¼ tsp salt
  • water to soak
  • 155 g extra virgin coconut oil (refined coconut oil)
  • 70 g oat milk
  • 2 probiotic capsules powder only, casings removed

Tarragon Infused Oil

  • 2 - 3 sprigs fresh tarragon
  • 115 g extra virgin olive oil

Radish and Citrus Salad

  • 285 g radishes mixed winter variety, watermelon, black or daikon radishes
  • salt to taste
  • black pepper, freshly ground to taste and garnish
  • 2 - 3 blood oranges cut into segments
  • fresh tarragon leaves, to garnish
  • 60 - 85 g baby watercress to garnish
  • extra virgin olive oil to drizzle

Infos nut.
par 1 portion
Calories
530.2 kcal / 2218.2 kJ
Protides
7.8 g
Lipides
50 g
Glucides
18.3 g
Fibre
2.9 g
Graisses saturées
22 g
Sodium
99.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

Tout montrer