Appareils et accessoires
Lentil, spinach and cauliflower purée (first foods)
Prép. 10min
Total 35min
210 g
Ingrédients
-
dried brown lentils30 g
-
water plus extra to soak270 g
-
cauliflower cut into small florets50 g
-
fresh baby spinach leaves15 g
-
sweet paprika¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 210 g
Sodium
39.8 mg
Protides
8.8 g
Calories
515.3 kJ /
123.2 kcal
Lipides
0.6 g
Fibre
4.7 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
22.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Baby and toddler
30 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Chicken and vegetable purée (first foods)
25min
Pear, apple and sweet potato purée (first foods)
30min
Sweet potato, cauliflower and cumin purée (first foods)
30min
Potato and broccoli purée (first foods)
30min
Spinach, avocado and egg purée (first foods)
20min
Banana and strawberry quinoa porridge (first foods)
2h 20min
Beef and vegetable purée (first foods)
25min
Fish, potato, cauliflower and pea purée (first foods)
25min
Quinoa vegetable purée (around 6 months)
40min
Turkey vegetable purée (around 6 months)
30min
Pumpkin chicken purée (around 6 months)
25min
Fish broccoli purée (around 6 months)
30min