Dairy-free Seafood Risotto
TM6 TM5 TM31

Dairy-free Seafood Risotto

4.1 (7 évaluations )

Ingrédients

  • 10 g fresh parsley leaves
  • 2 garlic cloves
  • 150 g onions, quartered
  • 40 g olive oil
  • 40 g coconut oil
  • 200 g raw squid rings
    ou whole baby squid, cleaned, cut in pieces
  • 200 g fresh octopus, cleaned, cut in pieces (2 cm)
  • 1 - 2 pinches saffron threads, to taste
  • 200 g raw, medium-sized prawns, peeled, deveined
  • 200 g fresh mussels, cleaned, debearded
    ou cockles
  • 320 g risotto rice (e.g. arborio, Carnaroli)
  • 160 g tomatoes, cut in pieces (3 cm)
  • 80 g dry white wine
  • 730 g water
  • 2 tsp fish stock paste
    ou vegetable stock paste
  • 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
  • 1 lemon, cut in wedges, for serving

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2823 kJ / 674.7 kcal
Protides
34.5 g
Glucides
76 g
Lipides
23.4 g
Graisses saturées
10.9 g
Fibre
1.7 g
Sodium
581.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives