Baked Pork Loin with Creamy Mushroom Sauce and Rice

4.1 9 évaluations
Prép. 30min
Total 1h 20min
4 portions

Ingrédients

  • fresh parsley leaves
    20 g
  • onions quartered
    120 g
  • olive oil
    20 g
  • chestnut mushrooms sliced
    400 g
  • water
    750 g
  • sour cream
    200 g
  • double cream
    200 g
  • vegetable stock paste, homemade
    2 heaped tsp
    2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each)
  • lemon juice
    1 tsp
  • fine sea salt plus extra for seasoning
    ½ tsp
  • ground black pepper plus extra for seasoning
    3 pinch
  • olive oil for frying
    2 Tbsp
  • pork tenderloin in one piece
    600 - 800 g
  • white long grain rice
    350 g
  • olive oil
    1 Tbsp

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1777.1 mg
Protides 37 g
Calories 4252.6 kJ / 1016.4 kcal
Lipides 56.5 g
Fibre 3.3 g
Graisses saturées 23.4 g
Glucides 90.4 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...