Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly

4.3 7 évaluations
Prép. 15min
Total 3h 10min
8 portions

Ingrédients

  • olive oil
    90 g
  • garlic cloves
    6
  • pork belly, boneless and skinless cut in pieces (5 cm)
    1200 g
  • red onions cut in wedges
    500 g
  • fresh chillies to taste, cut in pieces (2 cm)
    1 - 2
  • stout beer
    200 g
  • meat stock cubes (each for 0.5 l) crumbled
    2
  • star anise
    2 pieces
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 tsp
  • pickled pearl onions drained
    10 - 12
  • carrots peeled, cut in pieces (2-3 cm)
    250 g
  • fresh parsley chopped, for serving

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 942.3 mg
Protides 9.1 g
Calories 2329 kJ / 556.7 kcal
Lipides 51.2 g
Fibre 2.6 g
Graisses saturées 16.1 g
Glucides 13.8 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...