Appareils et accessoires
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
Prép. 10min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
Maple Hollandaise Sauce
-
granulated maple sugar to taste (see Tip)20 - 30 g
-
water1 tbsp
-
lemon juice1 tbsp
-
butter, unsalted room temperature, cut into cubes (1-2 cm)160 g
-
egg yolks3
-
salt to taste1 pinch
-
black pepper, ground to taste1 pinch
Poached Eggs
-
eggs, large4
-
water1700 g
-
vinegar50 g
-
English muffins2
-
smoked salmon cold smoked, sliced to serve (see Tip)80 - 100 g
-
chives, fresh thinly sliced
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
423.8 mg
Protides
17.2 g
Calories
2226.9 kJ /
532.3 kcal
Lipides
43.1 g
Fibre
0.6 g
Graisses saturées
23.9 g
Glucides
19.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everything Maple
10 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Butterflied chilli lemon chicken and rice
1 Std. 45 Min
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Yogurt Custard Toast with Bacon
40 Min
Guacamole
5 Min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1 Std. 25 Min
Light blue coloured eggs
Keine Bewertungen
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
50 Min
Smoked salmon mousse
5 Min
Turkish Eggs (Çılbır)
35 Min
Breakfast Smoothie
5 Min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
6 Std. 45 Min
Poached eggs using blade cover
30 Min