Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 300 gramů bílé cizrny, suché
- 60 gramů cibule, napůl
- 3 stroužky česneku
- 2 polévkové lžíce oleje
- 80 gramů pohankové mouky
- 1 čajová lžička majoránky
- 3 snítky čerstvé petržele, nasekané
- 1 - 2 čajové lžičky soli
- 50 - 100 gramů vody
- 1 kus sladké brambory, růžové, batát
- 200 gramů celeru, na tenké plátky
- 200 gramů žampiónů, nebo jiných hub
- Infos nut.
- par 1 porce
- Calories
- 1894 kJ / 452 kcal
- Protides
- 19.9 g
- Glucides
- 68.7 g
- Lipides
- 12.4 g
- Fibre
- 19.4 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Bramborovo-cizrnová polévka s kari
30 Min
Citrónovo-čočková omáčka k těstovinám
30 Min
Dýňové karbanátky se špaldou
1 Std. 40 Min
Fazolovo-quinoové karbanátky s guacamole
1 Std.
Kari polévka s červenou čočkou a batáty
45 Min
Fazolové placičky
10h 30min
Čočková sekaná
6h 20min
Bílé fazole se zakysanou smetanou a pórkem
20 min
Fazolový burger (veganský)
1 Std. 20 Min
Zeleninové muffiny s tofu a koriandrovo-jogurtovou omáčkou
1 Std. 10 Min
Čočkové biftečky s mrkví
50 min
Rizoto z divoké rýže a quinoy s brokolicí
55min