Fish and Avocado Loaf

Fish and Avocado Loaf

2.0 2 évaluations
Prép. 10min
Total 2h
8 slices

Ingrédients

  • water for water bath
  • fresh parsley leaves only, plus extra for garnishing
    2 sprigs
  • bread torn in pieces
    150 g
  • olive oil
    30 g
  • avocado (1 cut in pieces, 1 sliced)
    2
  • lemon juice
    30 g
  • medium eggs
    3
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    4 pinches
  • white fish fillets, skinless (e.g. cod, haddock, sea bass), boneless, cut in pieces (2-3 cm)
    800 g
  • fresh parsley leaves for garnishing

Niveau

facile


Infos nut. par 1 slice

Sodium 328 mg
Protides 26 g
Calories 1231.2 kJ / 294.3 kcal
Lipides 15.5 g
Fibre 4.4 g
Graisses saturées 3 g
Glucides 14.6 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...