Appareils et accessoires
Gluten-free Sacher Torte
Prép. 30min
Total 3h 20min
10 slices
Ingrédients
Apricots
-
dried apricots, pitted150 g
-
water, hot150 g
Sponge Cake
-
medium eggs separated6
-
rolled oats (see tip)40 g
-
dairy-free milk of choice240 g
-
sugar180 g
-
ground almonds120 g
-
unsweetened cocoa powder100 g
-
olive oil100 g
-
cider vinegar5 g
-
fine sea salt½ tsp
-
bicarbonate of soda1 ½ tsp
Apricot Filling
-
sugar50 g
Chocolate Frosting
-
vegan dark chocolate small pieces or callets150 g
-
coconut oil30 g
-
tinned coconut milk40 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 slice
Sodium
365.4 mg
Protides
11.6 g
Calories
2111.3 kJ /
504.6 kcal
Lipides
31 g
Fibre
8.9 g
Graisses saturées
10.5 g
Glucides
53 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Free From
76 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Sweet Sensations
16 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Gluten Free Cheese Choux
1h
Grain free wraps
15min
Vanilla Puff Slice
7h 20min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55min
Cauliflower Pithivier in Gluten-free Cheddar Puff Pastry
2h 10min
Vegan Mayonnaise
15min
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
2h 15min
Cyndi's Gluten-Free Bread
1h 40min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3h
Gluten-Free Focaccia Bread
1h
Gluten-free Artisan Bread
2h 30min
Chocolate Chia Pudding
10min