Appareils et accessoires
Cinnamon Rice Pudding Cake
Prép. 15min
Total 5h
12 slices
Ingrédients
Base
-
mixed whole nuts (e.g. almonds, cashews, walnuts, hazelnuts)100 g
-
rolled oats (see tip)80 g
-
pitted dates80 g
-
coconut oil40 g
Filling
-
pitted dates200 g
-
water plus extra for soaking gelatine1400 g
-
white short grain rice250 g
-
soy cream270 g
-
cinnamon stick1
-
fine sea salt1 pinch
-
gelatine leaves8
-
ground cinnamon to taste1 - 2 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
36.3 mg
Protides
5.5 g
Calories
1138.5 kJ /
272.1 kcal
Lipides
9.8 g
Fibre
3.3 g
Graisses saturées
3.6 g
Glucides
42.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Free From
76 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Semolina Custard Dessert Pots
20min
Vegan Strawberry Ice Cream
5min
Gluten-free Bread
3h 20min
Gluten-free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h 30min
Roasted Cauliflower Houmous
30min
Spanish cheesecake (quesada pasiega)
45min
Berry Curd
20min
Salted Caramel Pecan Parsnip Cake
3h 20min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1h 5min
Apple punch
30min
Carrot and Chickpea Spread
15min
Rice Pudding
1h