Appareils et accessoires
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
Prép. 15min
Total 2h 15min
8 portions
Ingrédients
-
raisins60 g
-
dried apricots, pitted cut in pieces (1 cm)80 g
-
hazelnuts40 g
-
almond milkhazelnut milk260 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
coconut oil, plus extra for greasingvegetable oil70 g
-
plain flour plus extra for dusting380 g
-
sugar60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
water500 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
319.3 mg
Protides
6.8 g
Calories
1551 kJ /
370.7 kcal
Lipides
13.5 g
Fibre
3.4 g
Graisses saturées
1.1 g
Glucides
57.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Free From
76 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Quark and Semolina Dumplings with Fresh Berry Sauce
1 h
Chestnut, Mushroom and Cranberry Tart
1 h
Date and Nut Balls
20 min
Banana, Chocolate Chip And Cashew Nut Ice Cream
5 min
Hash Browns with Scrambled Tofu
25 min
Fluffy Free-from Pancakes or Waffles
30 min
Baked Banana with Tapioca and Coconut Milk Sauce
1 h
Vegan Butter
2 h
Vegan Chocolate Chip Cookies
30 min
Gluten-free Sacher Torte
3 h 20 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min