Appareils et accessoires
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
Prép. 15min
Total 2h 15min
8 portions
Ingrédients
-
raisins60 g
-
dried apricots, pitted cut in pieces (1 cm)80 g
-
hazelnuts40 g
-
almond milkhazelnut milk260 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
coconut oil, plus extra for greasingvegetable oil70 g
-
plain flour plus extra for dusting380 g
-
sugar60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
water500 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
319.3 mg
Protides
6.8 g
Calories
1551 kJ /
370.7 kcal
Lipides
13.5 g
Fibre
3.4 g
Graisses saturées
1.1 g
Glucides
57.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Free From
76 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Apple Buckle Cake
2h
Shiitake Teriyaki Dippers
45min
Buckwheat Crispbread
1h 30min
Raspberry and Strawberry Mousse
4h 20min
Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta
24h
Chocolate, Banana and Almond Ice Cream (No Added Sugar)
12h 10min
Vegan Chocolate Chip Cookies
30min
Blueberry and Lemon Spumble
1h 35min
Aubergine and Lentil Salad
40min
Blackberry Muffins with Cardamom Crunch Topping
30min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min
Hazelnut, Dark Chocolate and Date Spread
20min