Appareils et accessoires
Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet (TM5)
Prép. 20min
Total 20min
8 portions
Ingrédients
Strawberry Sorbet
-
caster sugar150 g
-
lemon juice freshly squeezed10 g
-
ripe banana cut in pieces75 g
-
frozen strawberries500 g
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple peeled, cut vertically in 4-6 wedges1
(approx. 200 g each), core removed -
fresh mint leaves for garnishing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
2.7 mg
Protides
0.9 g
Calories
667.9 kJ /
159.6 kcal
Lipides
0.2 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
41.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix Cutter Welcome Booklet (TM5)
21 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Curry coconut fish with spiced lentils
30 Min
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters
40 Min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 Min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30 Min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 Min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM5)
15 Min
Gnocchi with Courgettes (TM5)
20 Min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1 Std. 25 Min
Baked Banana with Tapioca and Coconut Milk Sauce
1 Std.
Curried Panini Bread - Panini al curry e ricotta
2 Std. 35 Min
Edamame and Spinach Dip
5 Min
Aubergine and Lentil Salad
40 Min