Appareils et accessoires
Rabarber en gember gin fizz
Prép. 10min
Total 336h 10min
4 glazen
Ingrédients
Rabarber en gember geïnfuseerde gin
-
rabarber (± 2-3 stengels), geschild en in stukken (3-4 cm)200 g
-
verse gember in stukken10 cm
-
gin naar keuze (zie tip)700 g
Rabarber en gember gin fizz
-
diepgevroren aardbeien150 g
-
gemberbier koud250 g
-
ijsblokjes om op te dienen (optioneel)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 glas
Sodium
12.8 mg
Protides
0.4 g
Calories
351.5 kJ /
83.7 kcal
Lipides
0.1 g
Fibre
1.1 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
7.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Rabarber
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Rijstschotel met appelen
Pas d’évaluation
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Pas d’évaluation
Spiesje van konijn, appel en pruim
1h
Tempé
48h
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Pas d’évaluation
Advocaat
10min
Ingelegde champignons
Pas d’évaluation
Hartenbroodjes
1h
Tequila 'Refresher'
5min
Blue Hawaii
Pas d’évaluation
Plakje marmercake met perzikvulling
Pas d’évaluation
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Pas d’évaluation