Appareils et accessoires
Duo van zondagse vlechtbroodjes
Prép. 15min
Total 2h 10min
4 porties
Ingrédients
-
melk en iets meer om te bestrijken300 g
-
boter zacht, in blokjes80 g
-
verse gist (ong. 20 g), verkruimeld½ blokje
-
suiker1 tl
-
500 g witte bloembriochebloem500 g
-
zout2 tl
-
water25 g
-
bicarbonaat van sodium5 g
-
grof zout om te bestrooien1 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
18.5 g
Calories
2757 kJ /
659 kcal
Lipides
23 g
Glucides
94 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Betty Bossi
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Aardappeltortilla met chorizo
50min
Pizza Margherita
2h 10min
Pompoen vingers
1h 30min
Basis brooddeeg
5min
Rogge flatbreads
Pas d’évaluation
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24h 30min
Omelet met gehakt
1h 10min
Brood met olijven
2h 20min
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20min
Boerenbrood
2h
Basisrecept Brood
3h
Melkbrood
2h 20min