Appareils et accessoires
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
Prép. 10min
Total 2h 35min
12 porties
Ingrédients
-
boter om in te vetten
-
320 g sinaasappels, klein, ongepeldmandarijn (ong. 4), ongepeld320 g
-
water1000 g
-
macadamia noten60 g
-
amandelen, gepeld220 g
-
kristalsuiker220 g
-
boter zacht250 g
-
eieren3
-
polenta170 g
-
bakpoeder, glutenvrij1 tl
-
bloemsuiker om te bestrooien
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
7.4 g
Calories
1865 kJ /
444 kcal
Lipides
32.3 g
Fibre
2.7 g
Glucides
31.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Glutenvrij bakken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Paashaas apero-hapjes
Pas d’évaluation
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Pas d’évaluation
Rabarber-munt cocktail
2h
Chai-theepoeder
15min
Bevroren aardbeidaiquiri
10min
Kwarktaartjes met pistache en mango
2h 30min
Appels met cidersabayon
Pas d’évaluation
Vleesballetjes met parelrijst
Pas d’évaluation
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35min
Citroencake
2h
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1h 10min
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Pas d’évaluation