Appareils et accessoires
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
Prép. 30min
Total 1h 15min
4 portions
Ingrédients
-
garlic cloves3
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
onions quartered100 g
-
vegetable oil30 g
-
chilli powder½ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
garam masala1 ½ tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
tomatoes fresh, cut in pieces (1 cm)130 g
-
lamb shoulder, boneless cut in pieces (2 cm)450 g
-
water150 g
-
green peppers deseeded, diced (1 cm)80 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
21.2 g
Calories
1531 kJ /
366 kcal
Lipides
28.7 g
Glucides
5.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Indian Feast
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Keto
45 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6 Std. 30 Min
Quick Lamb Dhansak
45 Min
Chicken and Mushroom Balti
50 Min
Lamb Korma
4 Std.
Quick Lamb Dhansak
50 Min
Beef Madras
1 Std. 30 Min
Lamb Rogan Josh
1 Std. 45 Min
Chicken Jalfrezi
1 Std.
Prawn Bhuna
30 Min
Cape Malay Chicken Curry
1 Std.
Chicken Akhni
1 Std. 30 Min
Lamb Keema with Peas
1 Std.