Appareils et accessoires
Aardappelpuree en merguez
Prép. 20min
Total 55min
6 porties
Ingrédients
-
water1200 g
-
bloemige aardappelen in stukken1600 g
-
verse pikante worsten (b.v. merguez)10
-
melk500 g
-
zout naar eigen smaak6 snuifjes
-
boter40 g
-
salade bladeren (optionnel) om op te dienen
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1685.5 mg
Protides
28.3 g
Calories
2523.2 kJ /
605 kcal
Lipides
32 g
Fibre
4.8 g
Graisses saturées
18.3 g
Glucides
48.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
De Friend® in de zomer
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Prime Board
Pas d’évaluation
Tumis Buncis
Pas d’évaluation
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12h 20min
Sangria met Frambozen en Basilicum
40min
Regenboog Veggie Pizza
Pas d’évaluation
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
35min
Aardbei-lavendel marshmallows
Pas d’évaluation
Kurkuma schillen
Pas d’évaluation
Bloemige Focaccia
Pas d’évaluation
Macadamia Chocolade Koekjes
45min
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20min
Aardappelpuree met de Peeler
Pas d’évaluation