Appareils et accessoires
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Prép. 10min
Total 15min
4 portie
Ingrédients
-
nori vel in stukken1
-
gepekelde augurken in stukken50 g
-
knolselder in stukken60 g
-
rode ui klein, gehalveerd1
-
mayonaise veganistisch (zie tip)120 g
-
mosterd1 tl
-
citroensap3 - 4 scheutjes
-
zout½ tl
-
peper, gemalen¼ tl
-
witte kikkererwten, uit blik uitlekgewicht 240 g1 blik
-
roggebrood horizontaal snijden4
-
groene slabladeren4
-
komkommer dun (ongeveer 2 mm)12 sneetjes
-
tuinkers afgesneden1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
8 g
Calories
1303 kJ /
313 kcal
Lipides
16 g
Fibre
7.2 g
Glucides
30 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Quick & Healthy Lunch
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Pas d’évaluation
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Pindakaas Bosbessen Rolls
Pas d’évaluation
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Pas d’évaluation
Groente-Omeletten
30min
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1h 30min
Zuivelvrije tzatziki
Pas d’évaluation
Scandinavische brunch
Pas d’évaluation
Tarte Tatin
2h
Stevige linzenchili
50min
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
Pas d’évaluation