Appareils et accessoires
Vegan baklava
Prép. 45min
Total 2h 40min
25 stuks
Ingrédients
-
ongezouten, gepelde pistachenoten200 g
-
suiker200 g
-
gepelde walnoten150 g
-
kaneelpoeder en 1 el meer voor de siroop1 tl
-
olijfolie200 g
-
filodeeg (± 8 velen, elk 33 x 46 cm)350 g
-
water150 g
-
ahornsiroop100 g
-
geraspte sinaasappelschil (van 1 sinaasappel)1 el
-
rozenwater2 tl
-
citroensap2 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
68.8 mg
Protides
3.6 g
Calories
1002 kJ /
239.5 kcal
Lipides
16.3 g
Fibre
1.7 g
Graisses saturées
2.1 g
Glucides
21.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan lekkernijen
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Sushi donuts
50min
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Pas d’évaluation
Pindakaas Havermoutbal
Pas d’évaluation
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Pas d’évaluation
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Pas d’évaluation
Tunesische Chorba
45min
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Mini kaneelbroodjes op een stokje
1h 30min
Chorizo Quiche
2h 30min
Rundsburgers met kaasvulling
40min
Sacher taart
3h
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Pas d’évaluation