Appareils et accessoires
Rabarberijs
Prép. 15min
Total 36h 25min
6 porties
Ingrédients
-
volle melk200 g
-
eierdooiers van grote eieren6
-
vanillestokje enkel het merg1
-
slagroom (ong. 48% vet)400 g
-
suiker250 g
-
rabarber in stukken (3 cm)700 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
7.3 g
Calories
2479 kJ /
593 kcal
Lipides
41.1 g
Glucides
48.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Rabarber
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Pas d’évaluation
Rabarbertaart
55min
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1h 45min
Toffees
2h
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Pas d’évaluation
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min
Yoghurtdressing
5min
Vegan hazelnoot chocopasta
20min
Citroencurd
1h
Zeevruchtenstoofpot
1h 5min
Mallorcaanse vissoep
40min
Sinaasappel Sponge Cake
1h