Appareils et accessoires
Mangochutney
Prép. 15min
Total 1h 20min
2 potjes
Ingrédients
-
2 tl zwarte peperkorrelsSzechuan peperkorrels1 el
-
teentjes knoflook2
-
verse gember in dunne plakjes10 g
-
ui gehalveerd80 g
-
water20 g
-
ruwe rietsuiker250 g
-
rijpe mango alleen het vruchtvlees, in stukken700 g
-
azijn120 g
-
zout1 tl
-
gemalen kurkuma½ tl
-
rozijnen100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 2 potjes
Protides
9 g
Calories
7472 kJ /
1773 kcal
Lipides
4 g
Fibre
19.3 g
Glucides
410 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Turkse gekruide lamshapjes
1h 30min
Pizza Margherita
2h 10min
Gin en lavendelijs
14h 35min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4h 30min
Vijgenmosterd
25min
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
10min
Gemarineerde paprika's
55min
Hazelnootbavarois
6h 40min
Curryketchup
30min
Energieballen
30min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24h
Confituur van ananas en gember
40min