Appareils et accessoires
Rabarbertaart
Prép. 15min
Total 55min
8 stuks
Ingrédients
De bakvorm
-
zachte boter om in te vetten½ el
De taart
-
hazelnoten150 g
-
suiker100 g
-
bloem en iets meer om te bewerken200 g
-
boter in stukken (2 cm)80 g
-
water60 g
-
zout¼ tl
-
rabarber geschild, indien nodig in de lengte gesneden (8 cm)500 g
-
room, 25% v.g240 g
-
eieren2
-
maïzena (zetmeel)20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Protides
8.8 g
Calories
1874 kJ /
450 kcal
Lipides
29 g
Glucides
35 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Rabarber
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Latkes (aardappelkoekjes)
45min
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Pas d’évaluation
Appelcake
1h
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Pas d’évaluation
Pancake muffins met banaan en chocolade
30min
Gestoomd paaslam met groentjes
Pas d’évaluation
Zoet kruimeldeeg
1h 50min
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20min
Mysterieuze soep
45min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Speculoos Druiven Tiramisu
1h
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2h 10min