Appareils et accessoires
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Prép. 15min
Total 25min
30 stuks
Ingrédients
-
gepelde amandelen100 g
-
abrikoos, gedroogd, ontpit200 g
-
eieren3
-
maïsbloem bio150 g
-
polenta100 g
-
boter in kleine blokjes (± 1 cm)150 g
-
bitter amandel aroma1 tl
-
citroenschil
-
50 g wateramandelmelk50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Protides
2.3 g
Calories
461 kJ /
111 kcal
Lipides
7 g
Fibre
1.4 g
Glucides
9.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Desserts
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Soefganiots
2h
Matzeballen
Pas d’évaluation
Curry-wortelbrood
1h 5min
Lactosevrije Luikse Wafels
1h 30min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2h
Basis brooddeeg
5min
Glutenvrij Focacciabrood
1h
Dadel- en Haverdrank
20min
Macadamia Chocolade Koekjes
45min
Chocoladetaart met Pistache
4h 45min
Snel brood
50min
Express Aardbeien Dessert
5min