Appareils et accessoires
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Prép. 20min
Total 40min
4 portie
Ingrédients
Linzen
-
water1000 g
-
droge zwarte linzen type Beluga300 g
-
olijfolie5 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
Selderij-appelmengsel
-
selderstengels in stukken170 g
-
appel geschild, klokhuizen verwijderd, in stukken180 g
-
vers geperst citroensap20 g
Framboos vinaigrette & walnoten
-
gepelde walnoten40 g
-
frambozen vers of bevroren100 g
-
rode bietensap60 g
-
azijn30 g
-
olijfolie40 g
-
mosterd15 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Stracciatella yoghurt
-
pure chocolade in stukken80 g
-
yoghurt300 g
-
honing20 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
Dienst
-
stevige tofu in blokjes120 g
-
verse peterselie gehakt½ bos
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
434.9 mg
Protides
28 g
Calories
2894.7 kJ /
691.9 kcal
Lipides
31.3 g
Fibre
15.1 g
Graisses saturées
9.1 g
Glucides
79.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lunch box
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vitello tonnato
13h
Zoete Aardappel Brood
5h 25min
Speltbrood
Pas d’évaluation
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Pas d’évaluation
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Pas d’évaluation
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Pas d’évaluation
Naan (Hindoe brood)
2h
Ovengebakken Groentechips
1h 45min
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
Dropijs
8h 30min
Slasapje
Pas d’évaluation
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Pas d’évaluation