Fish Ceviche
TM6 TM5

Fish Ceviche

4.5 ( 2 évaluations )

Ingrédients

  • 510 g fresh white fish cut into pieces (1 cm/½ in.) e.g., cod, red snapper, sole or grouper
  • 1 ½ tsp salt to taste, divided
  • 200 g lime juice
  • 200 g Roma tomatoes quartered and seeded (approx. 3 tomatoes)
  • 100 g red onions cut into pieces
  • 140 g vegetable oil
  • 1 tsp oregano, dried to taste (optionnel)
  • 15 g cilantro, fresh leaves only, plus extra to garnish
  • 1 avocado cubed (1 cm/½ in.)
  • corn tostadas to serve
    ou salted crackers to serve
  • 2 limes cut into wedges, to serve
  • hot sauce to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
564.8 kcal / 2372 kJ
Protides
28 g
Lipides
43.5 g
Glucides
18.3 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
6 g
Sodium
1105 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives