Ratatouille Galette

Ratatouille Galette

5.0 2 évaluations
Prép. 40min
Total 1h 30min
8 portions

Ingrédients

Pastry
  • unsalted butter diced, frozen
    150 g
  • all-purpose flour plus extra to dust
    300 g
  • ice cold water
    90 g
  • salt
    ½ tsp
Toppings
  • Parmesan cheese cut into pieces
    60 g
  • zucchini unpeeled, ends removed (2-3 zucchini)
    350 g
  • plum tomatoes whole (see Tip)
    350 g
    350 g plum tomatoes, type Roma, whole
  • sun-dried tomatoes, in oil drained
    190 g
  • water
    30 g
  • green onions cut into pieces
    2
  • salt plus extra for seasoning
    ½ tsp
  • black pepper, ground
    1 pinch
  • olive oil to brush
  • fresh basil leaves to garnish

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 310.9 mg
Protides 8.6 g
Calories 1786.3 kJ / 428.3 kcal
Lipides 29.6 g
Fibre 2.8 g
Graisses saturées 11.8 g
Glucides 30.6 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...