Appareils et accessoires
Ratatouille Galette
Prép. 40min
Total 1h 30min
8 portions
Ingrédients
Pastry
-
unsalted butter diced, frozen150 g
-
all-purpose flour plus extra to dust300 g
-
ice cold water90 g
-
salt½ tsp
Toppings
-
Parmesan cheese cut into pieces60 g
-
zucchini unpeeled, ends removed (2-3 zucchini)350 g
-
350 g plum tomatoes, type Roma, wholeplum tomatoes whole (see Tip)350 g
-
sun-dried tomatoes, in oil drained190 g
-
water30 g
-
green onions cut into pieces2
-
salt plus extra for seasoning½ tsp
-
black pepper, ground1 pinch
-
olive oil to brush
-
fresh basil leaves to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
310.9 mg
Protides
8.6 g
Calories
1786.3 kJ /
428.3 kcal
Lipides
29.6 g
Fibre
2.8 g
Graisses saturées
11.8 g
Glucides
30.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Chili Oil Noodles
30min
Baked Alaska with Ice Cream and Chocolate Cake
12h 25min
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 15min
Oven Mushroom and Beef Burger
1h
Cauliflower Tacos Al Pastor
1h 10min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
Pas d’évaluation
Winter radish, citrus and cashew cream (Matthew Kenney)
Pas d’évaluation
Seafood Quesadillas
2h
Bao buns
Pas d’évaluation
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35min
Snapper with Spiced Oil
Pas d’évaluation
Blackened Fish Burger
55min