Tomato and Feta Pasta

Tomato and Feta Pasta

4.3 27 évaluations
Prép. 10min
Total 50min
4 portions

Ingrédients

  • extra virgin olive oil divided
    4 tbsp
  • garlic cloves sliced
    4
  • water
    1135 g
  • salt plus extra to season, to taste
    1 tsp
  • pasta, dried, type fusilli
    285 g
  • cherry tomatoes halved
    570 g
  • feta cheese block, halved horizontally
    340 g
    340 g feta cheese, block, halved horizontally
  • basil, fresh leaves only, chopped, plus extra to garnish
    6 sprigs
  • oregano, fresh leaves only, plus extra to garnish
    4 sprigs
  • crushed red pepper to taste
    1 pinch
  • salt to taste
  • black pepper, ground to taste
  • basil, fresh leaves only

Infos nut. par 1 portion

Calories 640.2 kcal / 2678.7 kJ
Protides 23 g
Lipides 32.9 g
Glucides 63.7 g
Fibre 4.5 g
Graisses saturées 15 g
Sodium 1385.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...