Appareils et accessoires
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Prép. 15min
Total 15min
4 portions
Ingrédients
-
romaine lettuce halved to fit in feeder tube150 g
-
Bosc pears or similar, halved, cored and stems removed600 g
-
walnut oil1 tbsp
-
blue cheese crumbled, divided150 g
-
toasted hazelnuts chopped, divided50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
460.9 mg
Protides
10.5 g
Calories
1369.5 kJ /
327.3 kcal
Lipides
22.1 g
Fibre
6.5 g
Graisses saturées
8.1 g
Glucides
25.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Lemon caper butter
10min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10min
Pickled radishes (Thermomix® Cutter, using modes)
72h 30min
Mai Tai
10min
Avocado & lime soft serve ice-cream
5min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, using modes)
30min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, using modes)
5min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Ricotta and spinach ravioli (9 months+)
1h
Pumpkin and ginger soup
35min
Protein-packed paleo loaf
1h 10min
Pumpkin tahini smash
40min