Appareils et accessoires
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
Prép. 20min
Total 20min
8 portions
Ingrédients
Pink Sorbet
-
sugar150 g
-
frozen strawberries hulled500 g
-
ripe banana cut into pieces75 g
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
pineapple, fresh cut vertically into 4-6 spears (approx. 200 g ea.), core removed1
-
basil leaf, fresh, to garnishmint leave, fresh (optionnel) to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
3 mg
Protides
1 g
Calories
757 kJ /
181 kcal
Lipides
0.4 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
39 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Three Egg French Omelet
30min
Strawberry Lemonade Mimosa
10min
Mango and ginger smoothie
5min
Golden Fruit Smoothie
10min
Skinny Lemon Ginger Sour
15min
Oven Baked Vegetable Chips (TM6)
1h 45min
Virgin Watermelon Margarita
10min
Pineapple Chicken Malvani Curry
30min
Avocado with egg and salmon tartare
45min
Spicy Nuts and Popcorn Party Mix
35min
Spiced hot cider
20min
Green mango shake
5min