Appareils et accessoires
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
Prép. 20min
Total 20min
8 portions
Ingrédients
Pink Sorbet
-
sugar150 g
-
frozen strawberries hulled500 g
-
ripe banana cut into pieces75 g
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
pineapple, fresh cut vertically into 4-6 spears (approx. 200 g ea.), core removed1
-
basil leaf, fresh, to garnishmint leave, fresh (optionnel) to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
3 mg
Protides
1 g
Calories
757 kJ /
181 kcal
Lipides
0.4 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
39 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
Pas d’évaluation
Neapolitan Pizza
Pas d’évaluation
Two Pound Apple Pie
Pas d’évaluation
Gold Pineapple Te Fiti
10min
Strawberry Lemonade Mimosa
10min
Cold Brew Olive Iced Coffee
5min
Crème Caramel
3h 50min
Creamy Mango Ice Cream
2h 20min
Golden Lassi Smoothie (Matthew Kenney) Metric
10min
Cashew and Cacao Smoothie
5min
Tropical Fruity Aloe Smoothie
Pas d’évaluation
Portuguese-Style Crème Brûlée
25min