Appareils et accessoires
Shrimp and Crab Stack
Prép. 15min
Total 25min
2 portions
Ingrédients
-
jumbo shrimp unpeeled4
-
salt to taste, divided1 tsp
-
water850 g
-
white jasmine rice70 g
-
jumbo lump crab meat drained, (100 g drained)170 g
-
avocado small (approx. 85 g flesh)1
-
lemon juice2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh cilantro leaves, chopped, to garnishmicrogreens to garnish
-
2 tbsp soy sauceponzu sauce2 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
17 g
Calories
1109 kJ /
265 kcal
Lipides
7 g
Fibre
4 g
Glucides
34 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Happy Easter!
8 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40min
Cheesecakes in Jars
2h 30min
Dark Chocolate Matcha Ice Cream Mooncake
Pas d’évaluation
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Minty Vodka Lemonade (Diabetes)
10min
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40min
Macadamia Chocolate Cookies
1h
Cold Red Curry Soup
30min
Basil Peach Sorbet
10min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1h 25min
Browned Pork Rice
1h
Tropical Fruity Aloe Smoothie
Pas d’évaluation