Appareils et accessoires
Beer Brats with Onions and Peppers
Prép. 15min
Total 4h 15min
5 portions
Ingrédients
-
veal bratwurst (approx. 5)16 oz
-
yellow onions cut into strips (¼ in.)8 oz
-
red bell peppers cut into strips (¼ in.)6 oz
-
caraway seeds2 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
vegetable stock24 oz
-
beer (eg. red ale, Bock or Pilsner)12 oz
-
vegetable oil1 tbsp
-
hot dog buns5
-
mustard to serve
-
pickles (optionnel) to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portions
Sodium
1696.5 mg
Protides
21.3 g
Calories
2147.5 kJ /
513.3 kcal
Lipides
27.8 g
Fibre
3.1 g
Graisses saturées
7.8 g
Glucides
40.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Better with Beer
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Fan Favorites - Game Day Snacks
9 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Potato and Rosemary Focaccia
2h 35min
Chicken, Broccoli, and Cheddar Rice
50min
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 15min
Medicine Ball Tea
20min
Express Pho Soup
1h 5min
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
45min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35min
Cheesy Milk Rolls
35min
Southern Potato Salad
1h 15min
Chicken and Mushroom Rice
30min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1h 10min