Steaks with Mushroom Risotto

Steaks with Mushroom Risotto

3.6 5 évaluations
Prép. 20min
Total 40min
2 portions

Ingrédients

  • sirloin steaks or Rib-eye
    2
  • olive oil to spray
  • Parmesan cheese cut into pieces (1 in.)
    1 oz
  • shallots
    1 oz
  • unsalted butter divided
    2 tbsp
  • fresh brown mushrooms
    5 oz
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) 14-15 minutes cooking time
    5 ½ oz
  • dry white wine
    1 oz
  • water
    14 ½ oz
  • stock cube meat or vegetable
    ½
    ½ heaping tsp stock paste, meat or vegetable
  • salt
    ½ tsp

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 970.8 mg
Protides 80.2 g
Calories 5299.5 kJ / 1266.6 kcal
Lipides 71.4 g
Fibre 0.9 g
Graisses saturées 30.6 g
Glucides 68.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...