Versions compatibles
Grilled Sirloin Steaks with French Potato Salad
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Herbed Butter
- ½ shallot
- 1 garlic clove
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 3 oz unsalted butter, softened
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
French Bistro Potato Salad & Steaks
- 4 fresh chives, cut into pieces (1 in.)
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 spring onions (approx. 1 oz), cut into pieces
- 2 oz extra virgin olive oil
- 1 oz red wine vinegar
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp salt, plus extra to season
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 17 ½ oz boiling water
- 24 ½ oz baby gold potatoes, quartered
- 4 sirloin steaks (approx. 8 oz ea., 1½ in. thick), patted dry with paper towel
- vegetable oil, to brush
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2924 kJ / 700 kcal
- Protides
- 53 g
- Glucides
- 26 g
- Lipides
- 41 g
- Graisses saturées
- 32.9 g
- Fibre
- 4.9 g
- Sodium
- 575.8 mg
Recettes alternatives
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Lemon Garlic Chicken
30 min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1h
Valentine's Marbled Cake
1h 30min
Baked Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20min
Steak au Poivre
20min
Chili Cheese Dogs
50 Min
Fish Ceviche
3h 25min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4u. 20min
Shrimp and Potato Boil
40 min
Baja-Style Fish Tacos
30 min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35 min