Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables

Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables

4.6 11 évaluations
Prép. 15min
Total 40min
4 portions

Ingrédients

  • Chinese cabbage cut in wedges that fit through feeder
    350 g
  • carrots
    200 g
  • crunchy peanut butter (see tip)
    4 Tbsp
  • water
    350 g
  • soy dressing, homemade (see tip)
    60 g
  • cauliflower florets (3 cm)
    450 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • extra virgin olive oil
    2 Tbsp
  • vegetable oil
    20 g
  • mangetout (optionnel)
    200 g
  • cashew nuts (optionnel) for serving

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 625 mg
Protides 8.1 g
Calories 1246.9 kJ / 298 kcal
Lipides 24.3 g
Fibre 5.5 g
Graisses saturées 4.1 g
Glucides 16.9 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...