Versions compatibles
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 750 g sunflower oil
- 500 g floury potatoes (e.g. King Edward, Maris Piper), peeled, cut in pieces that fit through feeder
- 4 medium eggs
- 1 tsp white wine vinegar
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¾ tsp ground black pepper
- 15 g fresh dill, cut in pieces
- malt vinegar, to taste
- 4 white fish fillets, skinless (e.g. haddock, pollock, cod, approx. 200 g each)
- 200 g anchovy breadcrumbs, homemade (see tip)
- 4 processed cheese slices
- 4 brioche burger buns
- tomato ketchup, for serving
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 5855.7 kJ / 1399.6 kcal
- Protides
- 53.6 g
- Glucides
- 73.1 g
- Lipides
- 100.5 g
- Graisses saturées
- 15.5 g
- Fibre
- 5.5 g
- Sodium
- 1525.6 mg
Recettes alternatives
Bacon and Cabbage Risotto
1h
Ultimate Mac 'N' Cheese with Herb Crumb
1h 10min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 Min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1h 15min
Christmas Dinner Sausage Rolls
1h 10min
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50 Min
Sausage and Fennel Orzotto
50 Min
Spanish Tortilla
1h
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM5)
20min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20min
Prawn and Vegetable Rice
1h 10min
"Marry me" chicken pasta
30 Min