Baked chicken pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)

Baked chicken pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)

4.5 64 évaluations
Prép. 10min
Total 55min
6 portions

Ingrédients

  • potatoes peeled, cut into pieces that fit through feeder tube
    800 g
  • extra virgin olive oil
    2 tbsp
  • Edam cheese cut into pieces (3 cm)
    300 g
  • extra virgin olive oil
    50 g
  • onion peeled, cut into quarters
    250 g
  • garlic cloves
    4
  • tomato passata
    600 g
  • Vegetable stock paste (see Tip)
    2 tsp
  • dried oregano
    2 tsp
  • white sugar
    1 ½ tsp
  • chicken breast skinless, cut into halves
    1200 g
  • sea salt
    1 tsp
  • fresh ground black pepper
    1 tsp
  • broccolini or broccoli cut into florets, trimmed
    500 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 911.8 mg
Protides 61.7 g
Calories 3471.1 kJ / 829.6 kcal
Lipides 46 g
Fibre 8 g
Graisses saturées 16.2 g
Glucides 44.4 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...