Appareils et accessoires
Dairy-free Peppercorn Sauce
Prép. 10min
Total 15min
4 portions
Ingrédients
-
mixed peppercorns whole20 g
-
olive oil10 g
-
shallots halved100 g
-
brandy30 g
-
water100 g
-
½ chicken stock cube (for 0.5 l), gluten-free, crumbledchicken stock paste, homemade½ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
cornflour mixed with 1 tsp water1 tsp
-
dairy-free cream (e.g. soy cream, oat cream)250 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
174.6 mg
Protides
1.9 g
Calories
566.8 kJ /
135.5 kcal
Lipides
8.4 g
Fibre
2.3 g
Graisses saturées
1.1 g
Glucides
10.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Free From Basics
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Rich Tomato Sauce
30min
Campari Cocktail
Pas d’évaluation
Japanese Ramen
1h 40min
Boiled Long Pasta
20min
Spicy Chicken with Coconut Rice
1h 25min
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
15min
Browned Pork Rice
1h
Garlic and Herb Breadcrumbs
5min
Mashed Potatoes (Peeler)
30min
Aurore Sauce (Tomato Béchamel)
15min
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
1h 30min
Neapolitan Pizza
9h