Appareils et accessoires
Pink Breakfast Bowls with Berries
Prép. 10min
Total 15min
2 portion
Ingrédients
-
30 g strawberry, freeze driedraspberry, freeze-dried30 g
-
strawberries hulled and halved255 g
-
raspberry140 g
-
blueberry100 g
-
banana cut in pieces1
-
oat flake115 g
-
cashew nut, raw45 g
-
Greek yoghurt140 g
-
redcurrant, fresh (optionnel)30 g
-
30 g honeyagave syrup30 g
-
strawberries sliced, to garnish
-
raspberry to garnish
-
blueberry to garnish
-
redcurrant, fresh (optionnel) to garnish
-
oat flake to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
35.7 mg
Protides
22.8 g
Calories
2575.6 kJ /
615.6 kcal
Lipides
15.2 g
Fibre
17.7 g
Graisses saturées
2.5 g
Glucides
104.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pink with Purpose
9 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Sugar-free layered lamingtons
55min
Caprese omelette
30min
Gluten free chocolate cake with nuts
1h 10min
Spooky Caramel Apples
1h 45min
Skin Glow Detox Juice
10min
Baked Chili Beans
50min
Molten Lava Cake
45min
Popcorn Verrines
1h 30min
Red Beans and Rice
1h 15min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1h
Nut butter & berry chia jam overnight oats
24h 10min
Chicken Nuggets and Chips
1h 15min