Versions compatibles
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 500 g water
- 2 tsp fine salt
- 300 g potatoes, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 2 chicken breast fillets, skinned (150-200 g each), cut into strips (1 cm)
- ½ lemon, preferably organic, grated zest and juice only
- 1 pinch freshly ground black pepper, plus extra to taste
- 50 g shallots
- 30 g extra virgin olive oil
- 150 g button mushrooms, sliced
- 30 g dry white wine
- 100 g soy cream
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2535 kJ / 606 kcal
- Protides
- 53 g
- Glucides
- 33 g
- Lipides
- 30 g
- Fibre
- 4 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Beef Stroganoff
1h
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben) Metric
1h
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup (TM6 Metric)
40 min
Chicken with Peppers
1h
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min
Chicken with tomato sauce
1h
Pork tenderloin parcels
1h
Pork tenderloin with mustard sauce
30 min
Creamy mustard chicken stew
40 min