Appareils et accessoires
Zeevruchtenrijst
Prép. 15min
Total 1h 5min
12 porties
Ingrédients
-
venussschelpen, vers, schoongemaakt500 g
-
verse kokkels500 g
-
zout5 tl
-
mosselen, vers, schoongemaakt800 g
-
verse koriander20 g
-
water plus extra om de rijst te weken en te koken.1500 g
-
witte wijn100 g
-
rauwe gepelde langoustines (ongeveer 500 g)6 - 8
-
garnalen, klein, ongepeld1000 g
-
uien gehalveerd300 g
-
knoflookteentjes2
-
verse peterselie blaadjes alleen10 g
-
olijfolie50 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
chillipeper, vers in dunne plakjes gesneden1
-
rode paprika gesneden300 g
-
rijst600 g
-
gedroogde laurierbladeren2
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1910.4 mg
Protides
35.9 g
Calories
1845.2 kJ /
441 kcal
Lipides
7.7 g
Fibre
1.6 g
Graisses saturées
1.3 g
Glucides
53 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
140 jaar Vorwerk
16 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Cider-Kipstoofpot
Pas d’évaluation
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Pas d’évaluation
Inktvis "à Lagareiro"
Pas d’évaluation
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Pas d’évaluation
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Pas d’évaluation
Kreplach
55min
Spaanse brunch
1h 15min
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Pas d’évaluation
Kurkuma schillen
Pas d’évaluation
Lams- en Quinoastoofpot
Pas d’évaluation
Popcorn-ijs
Pas d’évaluation
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3h 30min