Appareils et accessoires
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Prép. 45min
Total 1h 30min
4 porties
Ingrédients
Raviolideeg
-
bloem200 g
-
eieren2
-
olijfolie1 el
Raviolivulling
-
verse peterselie plus extra voor de garnering2 takjes
-
Parmezaanse kaas40 g
-
gepelde walnoten50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
peer in blokjes (1 cm)100 g
-
zongedroogde tomaten gehalveerd20 g
-
ricotta150 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gemalen nootmuskaat3 snuifjes
Champagnesaus
-
knoflookteentje1
-
sjalot30 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
1 tl maïszetmeelbloem1 tl
-
groentenbouillon180 g
-
Champagne200 g
-
room, 20 % vet20 g
-
zout1 - 2 tl
-
water1 - 1 ½ l
-
grenadine20 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 4 porties
Sodium
5637.5 mg
Protides
78.1 g
Calories
10742 kJ /
2567.4 kcal
Lipides
138.9 g
Fibre
16.3 g
Graisses saturées
59.8 g
Glucides
223.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
140 jaar Vorwerk
16 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Pas d’évaluation
Concord druivenparels met champagne
Pas d’évaluation
Zeevruchtenrijst
Pas d’évaluation
Appeltaart
Pas d’évaluation
Champignon en spinazie lasagne
Pas d’évaluation
Kreplach
55min
Geroosterde porchetta met peren en uien
12h
Bearnaisesaus
15min
Verse zomerse loempia’s
30min
Dunne grissini
Pas d’évaluation
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Pas d’évaluation
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
Pas d’évaluation