Appareils et accessoires
Vegetable Fritters
Prép. 5min
Total 20min
25 pieces
Ingrédients
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut in wedges that fit through feeder tube200 g
-
carrots peeled150 g
-
plain flour130 g
-
white rice flour50 g
-
ground coriander½ tbsp
-
mushroom seasoning powder1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
baking powder½ tsp
-
water300 g
-
cooking oil for frying
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
107 mg
Protides
1 g
Calories
202 kJ /
48 kcal
Lipides
12 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday Asian with Thermomix® Cutter (TM6)
15 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min
Vegetable Fritters
20min
Soto Betawi (Beef Coconut Soup)
Pas d’évaluation
Brown Rice Congee
30min
Tomato-egg drop soup
20min
Cantonese Steamed Fish
40min
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
30min
Prawn laksa (Chef Degan)
50min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min
Savory Rice Porridge (Congee)
35min
Blueberry and lemon curd muffins
50min
Ayam Paprik
30min