Pasta with Dairy-free Creamy Sauce and Prawns

Pasta with Dairy-free Creamy Sauce and Prawns

4.0 10 évaluations
Prép. 10min
Total 30min
4 portions

Ingrédients

  • garlic cloves
    3
  • onions quartered
    150 g
  • olive oil
    25 g
  • cauliflower florets cut in pieces (2 cm)
    300 g
  • oat milk
    300 g
  • freshly squeezed lemon juice
    10 g
  • nutritional yeast flakes (optionnel)
    2 Tbsp
  • ground black pepper plus extra for garnishing
    ¼ tsp
  • prawns, raw, peeled, deveined (see tip)
    250 g
    fresh salmon fillets, skinless, cut in pieces (3 cm)
  • fine sea salt for cooking pasta
    1 tsp
  • water for cooking pasta
  • dried pasta (e.g. linguine, fettuccine, rigatoni, see tip)
    300 g
  • vegan margarine
    40 g
  • cornflour
    1 tsp
  • fresh parsley leaves chopped, for garnishing

Infos nut. par 1 portion

Calories 518.1 kcal / 2767.6 kJ
Protides 20.9 g
Lipides 16.6 g
Glucides 70.7 g
Fibre 5.3 g
Graisses saturées 3.7 g
Sodium 1076.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...