Appareils et accessoires
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Prép. 30min
Total 1h 45min
4 stuks
Ingrédients
-
hazelnoten150 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) zacht, plus extra voor het invetten150 g
-
bruine suiker150 g
-
ei1
-
zout2 snuifjes
-
sinaasappelzeste biologisch, geraspt1 tl
-
gemalen kaneel1 tl
-
gemalen kruidnagel½ tl
-
glutenvrij witte bloem270 g
-
frambozenconfituur400 g
-
poedersuiker om te bestrooien
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
137.4 mg
Protides
14 g
Calories
4858.6 kJ /
1161.2 kcal
Lipides
56.8 g
Fibre
12.1 g
Graisses saturées
21.4 g
Glucides
160.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Glutenvrij bakken
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3h
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25min
Gestoomde pesto broodjes
Pas d’évaluation
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20min
Mexicaanse limoensoep
40min
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5h 15min
Nyonya kip-curry bun
Pas d’évaluation
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Pas d’évaluation
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Pas d’évaluation
Crème anglaise
15min
Zoetzure varkensribbetjes
40min