Appareils et accessoires
Calzone Napoletano
Prép. 25min
Total 1h 40min
4 pieces
Ingrédients
Dough
-
water450 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
granulated sugar20 g
-
strong white bread flour700 g
-
fine sea salt2 tsp
Filling
-
mozzarella 300 g cut in pieces and 40 g sliced340 g
-
passata120 g
-
salami to taste60 - 80 g
-
fresh basil leaves (optionnel) for topping
Dipping Sauce
-
olive oil plus extra for greasing15 g
-
salami25 g
-
passata300 g
-
ground black pepper¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
2151.3 mg
Protides
47.5 g
Calories
4501.5 kJ /
1075.9 kcal
Lipides
33.6 g
Fibre
6.8 g
Graisses saturées
14.8 g
Glucides
144.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
5 Ingredients
70 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Crispy Smashed Potato Salad
1h 30min
Chocolate Chip and Walnut Cookies
45min
Polish Doughnuts (Pączki)
1h 20min
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
Pas d’évaluation
Spicy Mince Pork Noodles
45min
Soy Dressing
5min
Strawberry Cheesecake Overnight Oats
8h 10min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 30min
Potato and Pork Rib Racks
1h 30min
Express Strawberries Dessert
5min
Royal Mountains Apple Pie (Szarlotka „królewskie góry”)
1h 45min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35min